joi, octombrie 3, 2024

Ultima ora

Sport

Mititelu îl vinde pe Robert Popa

Adrian Mititelu a anunțat că Robert Popa revine la antrenamentele celor de la FCU Craiova, după conflictul pe care portarul l-a avut cu șefii clubului. Jucătorul în vârstă de 20 de ani este apreciat în Bănie și considerat unul dintre fotbaliștii de perspectivă ai României.

Popa a anunţat că astăzi vine la echipă. E unul dintre jucătorii noştri şi va beneficia de aceleaşi şanse şi drepturi pe care le au şi ceilalţi jucători. Nu are nimeni nimic cu el, un tânăr teribilist care a făcut nişte afirmaţii foarte urâte, dar foarte nedevărate. Eu şi acum sunt stupefiat de ce a putut să spună. Nici măcar 20 la sută nu este adevărat din ce a spus. E treaba lui, nu va avea o atitudine ostilă din partea noastră. Eu din contră, poate e o slăbiciune a mea, ne comportăm foarte frumos”, a declarat Adrian Mititelu, pentru Fanatik.

Robert Popa voia să fie lăsat liber de contract, dar patronul alb-albaștrilor a explicat că acest lucru nu se poate întâmpla. Mititelu e dispus să îl vândă pe portar, dar cu un milion de euro.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Eu tot timpul m-am comportat exemplar cu jucătorii. Popa are valoare şi are şi o perspectivă uriaşă. El face 20 de ani în primăvară. Nu se pune problema să renunţăm la el, e un jucător în care am investit mult. L-am propulsat de la Liga 3 la Liga 1, are calităţi şi noi l-am ajutat să crească profesional. Nu putem să îi dăm drumul că s-a supărat. Mai are contract încă trei ani şi jumătate. Dacă găseşte o echipă care vrea să îl ia, nu cerem sume cum zicea el de nu ştiu câte milioane. Eu zic că merită un milion de euro, are perspectivă foarte bună”, a mai spus patronul alb-albaștrilor.

Politica