joi, octombrie 3, 2024

Ultima ora

Sport

Florin Prunea nu îi dă șanse lui Mititelu: „FRF o va trimite pe Sepsi în play-off”

Adrian Mititelu încă speră să primească un verdict pozitiv după scandalul de xenofobie de la meciul dintre Sepsi și FCU Craiova. Patronul alb-albaștrilor își dorește rejucarea partidei dintre cele două formații. În acest moment, oltenii se luptă cu formația antrenată de Bergodi pentru ultimul loc de play-off.

Florin Prunea consideră că Adrian Mititelu nu are șanse să câștige litigiul. Fostul mare portar a explicat faptul că Federația nu va permite să se ia o decizie în favoarea celor de la FCU Craiova.

Cum iese unul din front și vorbește, cum a fost domnul Mititelu, ia uite ce pățește. Îi dau o veste proastă și îmi pare rău. Chiar am vorbit cu el acum câteva zile. FRF va trimite pe Sepsi în play-off, asta e vestea proastă. Nu are nicio șansă Mititelu. Pentru că ce s-a întâmplat la meciul ăla a fost premeditat de către prim-vicepreședintele FRF. Și nu e prima dată când FRF intervine în lupta sportivă. Să ne aducem aminte cum au inventat o altă competiție în timpul competiției, când UTA avea 9 puncte avans și au mai făcut ceva să se înjumătățească punctele. Și au mai făcut multe tâmpenii. Dar astea cu amenzile…îți spun eu!”, a spus Florin Prunea, la Digi Sport Special.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica