miercuri, octombrie 2, 2024

Ultima ora

Sport

Băilești. Beat la volan, s-a răsturnat cu mașina

Un bărbat de 42 de ani din Băilești s-a răsturnat cu mașina, miercuri, după ce s-a urcat beat la volan. Incidentul a avut loc între localitățile Băilești și Galiciuica. Șoferul a avut nevoie de îngrijiri medicale și a fost transportat la spital. Polițiștii i-au făcut acestuia dosar penal.

„La data de 21 februarie a.c, ora 10.53, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Băilești au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier pe DJ 561 D, între localitățile Băilești și Galiciuica.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că un bărbat, de 42 ani, din municipiul Băilești, în timp ce conducea un autoturism pe D.J. 561 D, din direcția municipiului Băilești, către comuna Galiciuica, din cauze ce urmează a fi stabilite în urma cercetărilor, a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 1, 11 mg/l alcool pur in aerul expirat. De asemenea, în urma evenimentului, conducătorul auto a necesitat îngrijiri medicale, fiind transportat la spital.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”- IPJ Dolj.

Politica