sâmbătă, octombrie 5, 2024

Ultima ora

Sport

Doljean urmărit internațional, prins în Valea Stanciului

Un tânăr de 28 de ani, urmărit internațional, a fost depistat de polițiștii doljeni. Față de acesta, autoritățile judiciare din Germania au emis mandat european de arestare pentru comiterea pe teritoriul acestui stat a mai multor infracţiuni de furt calificat.

„Luni, 20 februarie, polițiști ai Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj, cu sprijinul polițiștilor din cadrul Poliției Oraşului Segarcea, au depistat, în comuna Valea Stanciului, un tânăr de 28 de ani, din localitate, urmărit internațional.

Tot în cursul zilei de 20 februarie, polițiști ai Serviciului de Investigații Criminale, cu sprijinul polițiștilor din cadrul Secţiei nr.3 Poliţie Rurală Bucovăţ, au depistat, în comuna Sălcuţa, un bărbat de 35 de ani, din localitate, urmărit internațional.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Față de acesta, autoritățile judiciare din Marea Britanie au emis o cerere de arestare provizorie pentru comiterea pe teritoriul acestui stat a infracţiunii de trafic de migranţi”, potrivit IPJ Dolj.

Cei doi bărbaţi au fost prezentaţi Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Craiova care a emis ordonanțe de reținere, pentru 24 de ore, fiind introduşi în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj.

Politica