vineri, octombrie 4, 2024

Ultima ora

Sport

Acestea sunt câteva dintre cele mai bune televizoare OLED ale anului

LG produce unele dintre cele mai bune televizoare din lume, de la gama accesibilă NanoCell de televizoare cu retroiluminare cu LED la televizoarele Quantum Dot LED (pe care LG le numește QNED) super-luminoase și la televizoarele OLED LG, lider în clasa sa.

Credem că modelul de TV LG C2 OLED este cel mai bun televizor LG din acest moment și a câștigat atât televizorul anului, cât și cel mai bun televizor pentru jocuri în cadrul premiilor TechRadar Choice Awards 2022. Firma tocmai a anunțat noi versiuni ale modelelor sale OLED pentru 2023. LG C3 OLED și LG G3 OLED nu sunt încă disponibile pentru a fi cumpărate, dar promit să fie ceva special.

LG este una dintre cele mai performante mărci de televizoare din lume, iar cele mai bune televizoare LG pe care le veți găsi pe piață în prezent sunt unele dintre cele mai avansate din punct de vedere tehnic ecrane care au fost fabricate vreodată.

Policlinica Buna Vestire Craiova

LG este unul dintre cei mai buni producători de televizoare și este, de asemenea, unul dintre cei mai prolifici. LG tinde să scoată pe piață multe televizoare noi pe parcursul oricărui an, de la ecrane high-end, până la ecrane entry-level, care sunt mai potrivite pentru cei care au un buget redus. Cu atât de multe opțiuni, poate fi o provocare să alegeți cel mai bun TV LG pentru dvs.

Televizoarele LG se potrivesc tuturor tipurilor de preferințe, inclusiv cele mai bune televizoare 8K care arată cu adevărat incredibil; televizoarele superbe QNED (termenul LG pentru QLED, sau televizoarele care utilizează puncte cuantice) care oferă o luminozitate mult mai mare chiar și decât cele mai bune modele de TV OLED; și, de asemenea, televizoarele 4K UHD ieftine, care ar fi un al doilea ecran excelent într-o cameră de oaspeți.

Fie că sunteți în căutarea unui televizor premium și dotat cu cele mai noi caracteristici, fie că doriți să obțineți cel mai bun TV LG OLED pentru o sumă cât mai mică de bani, producătorul are mai multe opțiuni pe care să le luați în considerare.

LG C2 OLED este cel mai bun televizor LG pentru majoritatea oamenilor

LG C1 de anul trecut a fost alegerea pentru cel mai bun televizor OLED pentru majoritatea oamenilor. Acum, LG C2 îi ia locul, deoarece reprezintă un upgrade față de C1 în unele moduri semnificative.

Pentru început, este acum disponibil într-un model mic (pentru standardele OLED) de 106 cm, precum și în cele mai familiare dimensiuni mai mari ale ecranului, iar tehnologia OLED Evo oferă culori și luminozitate semnificativ îmbunătățite. Cu toate acestea, merită subliniat faptul că modelele mai mici de 106 și 121 de cm nu beneficiază de creșterea luminozității.

Acest TV LG C2 are o saturație a culorilor mai bună decât C1 și există un procesor nou, Alpha A9 Gen 5. Caracteristica remarcabilă a noului procesor este că oferă o mai bună îmbunătățire a obiectelor și o cartografiere dinamică a tonurilor decât în cazul modelului C1, astfel încât veți obține o imagine foarte realistă și detaliată.

Da, lipsa suportului HDR10+ este dezamăgitoare, dar cu HDR10, HLG și Dolby Vision toate celelalte standarde cheie sunt acoperite. Iar modul vivid nu este foarte plăcut – deși acest lucru este valabil și pentru modul vivid al cam tuturor celorlalți producători. Partea bună este că modul filmmaker este minunat, la fel ca și modurile Cinema și HDR Cinema.

Dacă aveți un buget restrâns, modelele de TV LG C1 mai mari și mai vechi sunt mai accesibile, dar C2 este televizorul cel mai bun datorită panourilor semnificativ mai luminoase de pe modelele mai mari. Așadar, dacă sunteți în căutarea celui mai bun TV LG pe care îl puteți cumpăra în acest moment, C2 este acesta.

LG C1 OLED este cel mai bun TV LG pentru cei care doresc un OLED accesibil

Acest televizor LG a fost cel mai bun TV LG de anul trecut până când a apărut în scenă C2 din partea de sus a acestui articol. Dar este în continuare o alegere excelentă, deoarece sosirea noului LG C2 înseamnă că modelul anterior este acum disponibil pe scară largă pentru mult mai puțini bani.

Deși nu este la fel de luminos ca versiunile cu ecran mai mare ale lui C2, C1 oferă o imagine OLED minunată, cu un raport de contrast infinit, culori vii și negri profunzi.

Puternicul procesor a9 Gen 4 AI de la bord oferă o calitate excelentă a imaginii, o gestionare excelentă a mișcărilor și un upscaling bun – deși uneori am constatat că fețele upscalate erau puțin mai roșii decât ar fi fost în viața reală. Totuși, aceasta este o problemă cu adevărat minoră: imaginile de aici sunt de primă clasă.

Deși acesta este un model puțin mai vechi, specificațiile sale sunt în continuare înaintea multor rivali: primiți rezoluție 4K, Dolby Vision HDR, Dolby Atmos și, de asemenea, patru intrări HDMI 2.1, ceea ce îl face perfect pregătit pentru jocurile de ultimă generație.

Acesta este un televizor excelent și, de asemenea, un raport calitate-preț excelent. Dacă v-ați dorit un televizor OLED, dar nu ați putut justifica prețul, acesta este televizorul potrivit pentru dumneavoastră.

Politica