sâmbătă, septembrie 28, 2024

Ultima ora

Sport

Tâlhar prins de un polițist aflat în timpul liber, în Craiova

Răducan Alexandru, poliţist în cadrul Secţiei 1 Poliţie Craiova, a prins în flagrant delict, un bărbat de 36 de ani, din comuna Răcarii de Jos, în timp ce sustrăgea scule şi unelte dintr-un garaj situat pe strada Fluturi, din municipiul Craiova. Agentul se afla în timpul liber, dar acest lucru nu l-a oprit să acționeze.

Tâlharul a opus rezistenţă la somațiile polițistului și a fost imobilizat până la sosirea patrulei de ordine publică, fiind ulterior condus la sediul Secţiei pentru audieri.

Cu ocazia cercetării la fața locului s-a stabilit că au fost sustrase mai multe bunuri (foarfecă electrică, cric, flexuri, redresor, truse de scule, bormasină, catalizator), ce se aflau depozitate în interiorul garajului, precum şi alte bunuri ce se aflau depozitate în saci, fiind recuperate în totalitate. În baza probatoriului administrat, polițiștii Secţiei 1 Poliţie Craiova l-au reținut pe bărbat, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie calificată, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj”, informează IPJ Dolj.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica