sâmbătă, septembrie 28, 2024

Ultima ora

Sport

Mititelu speră că FCU Craiova poate rejuca meciul cu Sepsi

Adrian Mititelu a oferit noi detalii despre situația analizată de la comisii, dintre FCU Craiova și Sepsi. Este vorba despre partida oprită din cauza scandărilor xenofobe. Patronul alb-albaștrilor spune că a înaintat documente care arată faptul că clubul său nu a avut nici cea mai mică responsabilitate în ceea ce privește galeria oltenilor.

Din punct de vedere juridic este o nebuloasă. Nu știu dacă se mai amână. Există un interes mare să fie tranșat acest subiect. Noi am pus niște documente, un plan, prin care se stabilește ce s-a întâmplat la acel meci. Cei de la Sepsi recunosc că fanii Craiovei au venit neorganizați. Sepsi are obligația să nu se scandeze, să nu apară injurii, toate acestea. Semnătura noastră nu mai are nicio valoare în momentul acesta. Este modul de interpretare din timpul meciului. Totul este în sarcina lui Sepsi. Până acum, FRF a dat niște amenzi contrar legii. Legea 4 este una specială, prin care se stabilesc competițiile sportive. Din cauza acestei legi, oaspeții nu au nicio obligație la meciuri. S-au dat amenzi degeaba până acum”, a declarat Adrian Mititelu, la Digi Sport Special.

Mititelu speră ca meciul să fie rejucat. Dacă se va întâmpla altfel, iar comisiile vor lua o decizie împotriva celor de la FCU, finanțatorul trupei din Bănie va considera acest lucru drept „un abuz”.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Galerie oaspete să vină cu reprezentant legal și să fie evacuată dacă făcea ceva. Nu să pui în sarcina unui club aceste lucruri. Nu poți să-i ceri cuiva să aibă responsabilitatea unui club care nu a făcut niciun demers în acest sens. Dacă se dă o decizie împotriva noastră, este un abuz în serviciu. Cum poți să-mi spui că pierd meciul, dacă eu n-am nicio treabă? Sunt două paliere. Refacerea de urgență a regulamentului și rejucarea meciului. Din minutul 1 sau 27 și toată lumea ar fi mulțumită. Există în regulament situații când se pot rejuca meciurile. Ar fi o nedreptate să câștige Sepsi pentru o culpă a lor”, a mai spus Mititelu.

Politica