vineri, septembrie 27, 2024

Ultima ora

Sport

Activitate privind riscurile și vulnerabilitățile în mediul online, în Mehedinți

La data de 15 februarie a.c, polițiștii din cadrul Compartimentului Analiza și Prevenirea Criminalității împreună cu specialiștii Centrului de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Mehedinți au desfășurat o activitate preventivă la care au participat elevi ai Școlii Gimnaziale Nr. 15 din municipiul Drobeta-Turnu Severin.

Scopul acţiunii l-a reprezentat creşterea gradului de informare a elevilor privind riscurile și vulnerabilitățile în mediul online, precum și creșterea gradului de conștientizare a acestora cu privire la riscurile și consecințele asociate traficului și consumului de droguri, cât și consumului de alcool și tutun.

În cadrul activității s-au purtat discuții cu elevii atât pe tema siguranței pe rețelele de socializare, cât și în ceea ce privește riscurile asociate consumului de substanțe psihoactive, dar și consecințele sale: adoptarea unor comportamente distructive, alterarea relațiilor cu familia și prietenii, efecte nocive asupra sănătății etc., fiind transmise recomandări preventive.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica