joi, octombrie 3, 2024

Ultima ora

Sport

Portar decedat pe terenul de fotbal. Avea doar 25 de ani

Doliu în fotbalul belgian, după ce Arne Espeel, portarul echipei de amatori Winkel Sport B, a decedat la doar câteva ore de la duelul cu SK Westrozebeke. Arne Espeel evolua pentru echipa secundă a belgienilor de la Winkel Sport B, iar portarul a fost titular la meciul contra celor de la Winkel Sport, disputat chiar în weekend-ul precedent.

În vârstă de numai 25 de ani, goalkeeperul se afla față în față cu atacantul care urma să execute lovitura de la 11 metri, a reușit să rețină balonul, iar după ce s-a ridicat de la pământ s-a prăbușit instant.

Arne Espeel a fost transportat la spital, însă nu s-a mai putut face nimic pentru tânărul portar, care a trecut în neființă la o vârstă foarte fragedă, scrie prosport.ro

Policlinica Buna Vestire Craiova

„Winkel Sport este în doliu profund pentru trecerea bruscă a portarului Arne Espeel. Le dorim familiei și prietenilor lui Arne sincere condoleanțe pentru această grea pierdere. Fotbalul trece în plan secund pentru o perioadă de timp. Arne juca la noi încă din copilărie și toată lumea îl plăcea. E imposibil de înțeles cum i s-a putut întâmpla așa ceva unui om atât de tânăr. Era sănătos tun”, au notat cei de la Winkel Sport B, într-un comunicat oficial.

Stefaan Dewerchin, antrenorul secund al celor de la Winkel Sport B, a dezvăluit cum au trăit cei din staff și jucătorii echipei momentul în care au aflat de decesul portarului.

„Mingea era în joc. Portarul nostru s-a ridicat rapid, apoi a căzut. A fost teribil. A fost cu adevărat groaznic de urmărit. Când a venit mesajul că portarul nostru a murit, a fost o lovitură neobișnuit de grea. Cred că unii jucători încă nu realizează exact ce s-a întâmplat”, a dezvăluit antrenorul secund de la Winkel Sport B.

„E o tragedie, suntem șocați. Arne a fost la club toată viața lui și era foarte iubit. E o lovitură teribilă”, a precizat și directorul sportiv al echipei.

Potrivit celor de la RMC Sport, părinții și fratele erau la meci când s-a întâmplat tragicul eveniment.

Arne Espeel nu avea probleme medicale, însă în urma autopsiei de luni se va constata exact care a fost cauza decesului.

Foto: Twitter

Politica