luni, septembrie 30, 2024

Ultima ora

Sport

Mehedinți. Două apeluri la 112, pentru a semnala probleme provocate de cutremur 

Update: In urma primului apel, un echipaj de pompieri din cadrul Gărzii Baia de Aramă a intervenit pentru inlăturarea a trei olane (țiglă) aflate în pericol de cădere.
In urma celui de-al doilea apel, un echipaj de pompieri din cadrul Detașamentului Drobeta Turnu Severin a intervenit cu o autoplatforma pentru îndepărtarea unor elemente de tencuială.

In total au fost înregistrate patru apeluri, dintre care unul nu s-a confirmat.
In urma celui de-al treilea apel, un echipaj din cadrul Detașamentului Drobeta Turnu Severin a intervenit pentru înlăturarea pericolului produs de un burlan aflat în pericol de cădere.

Pe timpul recunoașterilor executate în teren de echipaje din cadrul tuturor subunităților, a fost identificată o singura casă degradată, marcată cu inscripția „cade tencuială” care prezenta cărămizi căzute pe trotuar, in municipiul Drobeta Turnu Severin.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Pompierii din Mehedinți au primit, marţi, 2 apeluri la 112 de la persoane carte semnalau probleme provocate de cutremur.

”Ca urmare a seismului înregistrat în cursul zilei de astăzi, până în acest moment în dispeceratul ISU Mehedinți au fost înregistrate două apeluri care au semnalat efecte ale cutremurului în două localități. Primul apel semnala faptul că în orașul Baia de Aramă pe un bloc ANL câteva țigle sunt în pericol de cădere. Cel de-al doilea apel semnala fisuri în pereții unui imobil social din municipiul Drobeta Turnu-Severin, unde 22 de persoane s-au autoevacuat”.

Pentru verificare celor sesizate echipaje operative de pompieri din cadrul Gărzii Baia de Aramă și Detașamentului Drobeta Turnu-Severin s-au deplasat în teren.

Politica