marți, octombrie 15, 2024

Ultima ora

Sport

Scandal în trafic la Craiova. Un bărbat, la spital

Un bărbat de 36 ani din Craiova a ajuns la spital, după ce ar fi fost bătut de un alt bărbat. Conflictul ar fi izbucnit după un accident în care cei doi ar fi fost implicați, pe Știrbei Vodă. Polițiștii au găsit acolo doar un autoturism abandonat.

„În seara zilei de 12 ianuarie a.c., polițiștii Secției 6 Poliție Craiova au fost sesizați, prin apel de urgența 112, cu privire la faptul că, pe strada Știrbei Vodă, este un scandal în desfășurare.

Polițiștii deplasati la fața locului nu au găsit nicio persoană, ci doar un autoturism abandonat.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Ulterior, polițiștii au fost sesizați de o unitatea medicală din municipiul Craiova cu privire la faptul că, un bărbat sustine că a fost agresat în trafic.

La unitatea medicală a fost găsit un bărbat de 36 de ani, din municipiul Craiova, care le-a declarat polițiștilor că în timp ce se deplasa pe bulevardul Ilie Balaci, la volanul autoturismului său, ar fi fost lovit de un alt autoturism.

După impact, un bărbat din cel de-al doilea autoturism l-ar fi lovit cu un obiect contondent în zona capului și a corpului, bărbatul de 36 de ani fiind transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.”- IPJ Dolj

Polițiștii continuă cercetările pentru a se lămuri ce s-a întâmplat.

Politica