luni, octombrie 14, 2024

Ultima ora

Sport

Neagoe i-a găsit extenuați pe alb-albaștrii lui Rotaru: „Băieții sunt puțini obosiți”

CSU Craiova s-a cantonat în Antalya pentru a pregăti ultima parte a sezonului regulat din SuperLiga. Oltenii vor efectua deplasarea în Turcia cu o cursă charter miercuri, 4 ianuarie 2023, întoarcerea fiind programată duminică, 15 ianuarie 2023.

Meciurile care vor fi jucate de CSU Craiova în Antalya:

  • 10 ianuarie: Universitatea Craiova – Kecskemeti TE (Ungaria)
  • 15 ianuarie: Universitatea Craiova – Slask Wrocław (Polonia)
  • 15 ianuarie: Universitatea Craiova – Partizan Belgrad (Serbia)

Eugen Neagoe spune că elevii lui sunt cam obosiți, dar speră să îi facă să își revină prin antrenamente. Noul tehnician din Bănie este mulțumit de condițiile pe care echipa lui le are în Turcia și speră ca următoarea săptămână să fie benefică pentru alb-albaștri.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Primele impresii sunt, mă rog, așa cum știam, în Turcia și în Antalya sunt condiții foarte bune de pregătire. Începând cu hotel, masă, terenurile de antrenament sunt foarte bune. Terenul nostru are o calitate foarte bune. Dacă vorbim acum, băieții sunt puțini obosiți, dar au fost receptivi, încearcă să respecte tot ceea ce vorbim, ce ne interesează în fiecare zi la antrenament. Sigur, doar așa putem să recăpătăm forțele, antrenându-ne. Este o perioadă mai dificilă, le-am și spus. Este și perioada asta scurtă, nu rămânem aici decât 10 zile și trebuie să beneficiem de ele. Vremea ne ajută, până acum totul decurge normal”, a spus Eugen Neagoe, pentru pagina de Facebook a clubului.

Politica