marți, octombrie 15, 2024

Ultima ora

Sport

Vicențiu Mocanu ajută la restaurarea Parohiei de la Râureni

Unul dintre lăcașurile de cult de pe harta județului Vâlcea a beneficiat de o mână puternică de ajutor din partea unei companii private. VeroTherm, firmă specializată în producție de materiale de construcții, a pus umărul la reabilitarea Parohiei Râureni.
Punerea pe picioare a lăcașului de cult a durat mai bine de jumătate de an, iar părintele Chebăruș a ținut să mulțumească firmei pentru inițiativă, lucru recunoscut inclusiv de Vicențiu Mocanu, managerul VeroTherm, caruia i-a fost propusă chiar titulatura de ctitor al parohiei.
“Este vorba despre Parohia Râureni, de la Vâlcea. Noi am refăcut practic casa parohială. Am venit cu materiale de construcții precum polistiren, plasă, adeziv, lavabilă și alte produse. La acest moment reabilitarea este aproape gata, după mai bine de jumătate de an de muncă”, a spus Vicențiu Mocanu, manager VeroTherm.
Compania vâlceană nu este la prima acțiune caritabilă. Firma a mai fost implicată de-a lungul timpului în diverse proiecte care au vizat atât case, cât și personae defavorizate.
“Avem și proiecte mai vechi în care am fost implicați. De la case pe care le-am reabilitat și până la persoane defavorizate pentru care am intervenit. Am avut de curând, inclusiv o acțiune cu cei de la ISU Vâlcea în toamnă, dar și alte proiecte în plan pentru viitor”, a mai adăugat omul de afaceri din Vâlcea.
Înființată în anul 1998 în Râmnicu Valcea, societatea SC VeroTherm SRL a cunoscut o dezvoltare majoră și continuă. În prezent, dispune de personal calificat și instruit, cu utilaje de ultimă generație, spații de producție proprii, spații de expunere proprii, parc auto propriu și, lucrul cel mai important, clienți importanți la nivel național cu care colaborează în mod curent de foarte mulți ani și care sunt multumiți de serviciile și produsele oferite.

Politica