sâmbătă, septembrie 28, 2024

Ultima ora

Sport

Florin Costea, despre Adrian Mititelu: „A fost ca tatăl meu”

Florin Costea a fost unul dintre fotbaliștii preferați ai lui Adrian Mititelu, la FCU Craiova. Chiar și în prezent, patronul alb-albaștrilor vorbește frumos despre fotbalistul pe care îl putea vinde cu milioane de euro, în urmă cu 15 ani. Atacantul a jucat la mai multe cluburi din Liga 1, dar la formația din Bănie a avut cele mai mari realizări, dar și cele mai mari dezamăgiri.

Costea a fost golgheterul României, la Craiova și a ajuns la echipa națională. Mulți îl vedeau drept „Noul Mutu, dar nu a apucat să facă performanță sub tricolor. Adrian Mititelu a refuzat oferte din străinătate pentru vedeta echipei, urmând ca decarul alb-albaștrilor să se accidenteze. De atunci, cariera acestuia nu a mai fost aceeași.

Acum, după ani de zile, Florin Costea vorbește încă frumos despre Adrian Mititelu, pe care l-a considerat „tatăl lui din fotbal”. Patronul de la FCU era foarte apropiat de fotbaliști. Nu același lucru se poate spune despre Gigi Becali, care în urmă cu 10 ani nu era atât de implicat la FCSB.

Policlinica Buna Vestire Craiova

(n.r. Ce relație ai avut cu Gigi Becali?) O relație destul de bună. Sincer, nu prea ne-am întâlnit de multe ori fiindcă dânsul nu prea venea pe la echipă. Poate de două-trei ori l-am văzut în jurul echipei. Nu a fost nicio relație, nu aveam vreo tangență. Adrian Mititelu a fost ca tatăl meu în fotbal. M-a luat de mic și m-a crescut, am altă legătură cu nea Adi, eu așa îi spun. Nu am ce comparație să fac (n.r. între Gigi Becali și Adrian Mititelu), pentru că nu prea am stat mult de vorbă cu nea Gigi. Cu Mititelu, la Craiova, am stat mult la discuții. Au fost și bune și mai puțin bune, dar e altceva. Nu pot să fac nicio comparație, e cu totul altceva”, a declarat Florin Costea, potrivit GSP.

Politica