vineri, septembrie 27, 2024

Ultima ora

Sport

Florin Costea, încântat de un atacant din Liga 1: „Îl văd plecând în Vest”

Florin Costea l-a lăudat pe Andrea Compagno. Fostul număr 10 de la FCU Craiova și golgheter al sezonului 2008/2009 consideră că italianul cumpărat de Becali va prinde un transfer în vest, dacă evoluțiile acestuia vor fi la fel de bune.

„Compagno? Foarte bun! Mi se pare cel mai bun număr 9 din campionatul României. E un 9 autentic, un număr 9 cum era în timpurile vechi. Foarte bun! Craiova a pierdut foarte mult prin plecarea lui. Cu el ar fi fost probabil în play-off sau în apropierea play-off-ului. S-a adaptat foarte ușor la Steaua (n.r – FCSB), a înscris goluri și probabil va fi și golgheterul campionatului dacă va fi sănătos. Am înțeles că acum are niște probleme. Da, îl văd plecând în Vest, de ce nu? Dacă va avea evoluții la fel de bune în continuare, va ieși golgheterul campionatului, de ce nu? De la Steaua (n.r – FCSB) se vinde bine. Îmi mai place foarte mult și Alibec, dar nu prea urmăresc campionatul. Mă uit mai mult la meciurile Craiovei” a spus Florin Costea, într-un interviu pentru Sport.ro.

Compagno a marcat 14 goluri, în cele 23 de meciuri jucate în acest sezon, la FC U Craiova și FCSB. El este fotbalistul italian cu cele mai multe goluri marcate în anul calendaristic 2022, nu mai puțin de 23. A depășit nume importante, precum Ciro Immobile (Lazio, 20), Mario Balotelli (Adana Demirspor & Sion, 16), Vincenzo Grifo (Freiburg, 14) sau Gianluca Scamacca (Sassuolo & West Ham, 12).

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica