sâmbătă, septembrie 14, 2024

Ultima ora

Sport

Gruparea Mobilă de Jandarmi Craiova, cadou pentru Maria

„Provine dintr-o familie cu 8 frați, cu posibilități foarte reduse, iar de doi ani locuiește într-o încăpere amenajată în sala de sport”

Gruparea Mobilă de Jandarmi Craiova i-a oferit Mariei, o tânără talentată care a găsit în sport un drum pentru a depăși greutățile vieții, un televizor pentru a urmări anumite antrenamente și competiții de kickboxing.

„Pe Maria am găsit-o citind o carte, bând un ceai fierbinte…într-o sală de kickboxing. Maria a găsit în sport un drum pentru a depăși greutățile vieții, iar sala de antrenament i-a devenit casă. Provine dintr-o familie cu 8 frați, cu posibilități foarte reduse, iar de doi ani locuiește într-o încăpere amenajată în sala de sport, unde se antrenează până la epuizare.

Maria are grijă și de unul dintre frați, Andrei, care îi urmează pasiunea pentru kickboxing. Vor să își urmeze împreună visul de a ajunge la competițiile internaționale și pentru asta se antrenează continuu. Antrenorul le-a devenit a doua familie și îi sprijină necondiționat. Colegii noștri au aflat că Maria își dorea un televizor pentru a urmări anumite antrenamente și competiții de kickboxing, așa că i-au făcut o vizită surpriză și i-au îndeplinit dorința. Felicitări, tineri frumoși și ambițioși!”, a transmis Gruparea Mobilă de Jandarmi Craiova.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica