miercuri, septembrie 11, 2024

Ultima ora

Sport

Au colindat și au fost, la rândul lor, colindați

Jandarmii gorjeni s-au transformat în mesagerii faptelor bune, devenind ajutoarele de nădejde ale lui Moș Crăciun, și au ajuns încărcați cu daruri la mai multe familii din județ.

Prima familie la care au mers în misiune mesagerii Moșului a fost din Țicleni, compusă din părinți și 4 copii cu vârste cuprinse între 1 și 14 ani.  

5 copii voioși și cuminți și mama lor din Roșia de Amaradia le-au spus „bun venit” la ei acasă, bucuroși de vizită și de prețioasele daruri. Apoi, jandarmii, încărcați cu și mai multă energie, și-au îndreptat pașii spre trei familii din Albeni, și ele aflate în situații dificile. Au fost primiți cu încă o porție de îmbrățișări și zâmbete.
Jandarmii gorjeni, însoțiți de însuși Moș Crăciun, au făcut oprire și la Bălănești. Cadourile au fost pregătite pentru familii care au în îngrijire copii.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Au fost întâmpinați și aici cu multe zambete, dar și cu poezii de sărbătoare.  
Depozitul faptelor bune creat de jandarmii gorjeni s-a umplut și anul acesta, prin a lor grijă și atenție, cu bunătăți de iarnă, produse alimentare, dulciuri, sucuri, haine, încălțăminte și jucării menite să ajungă la cei care au cea mai mare nevoie de ele.

Moș Crăciun a venit la Inspectoratului de Jandarmi Judeţean „Tudor Vladimirescu” Gorj

Pentru că au împărțit cu atâta generozitate zâmbete, îmbrățișări, cadouri și au adus multă bucurie familiilor pe care le-au colindat, jandarmii au primit obișnuita vizită a lui Moș Crăciun care și-a făcut intrarea pe un ATV direct în mijlocul celor aproximativ 200 de copii care îl așteptau nerăbdători la Inspectoratului de Jandarmi Judeţean „Tudor Vladimirescu” Gorj.  
Copii ai jandarmilor gorjeni, dar și participanții la concursul „Jandarmii în sprijinul lui MOȘ CRĂCIUN” au fost premiați pentru talentul lor la desen.
Moșul a fost încântat și anul acesta de numeroasele poezii și colinde pregătite special pentru el.

Iulia Popa

Foto: Facebook/Inspectoratul de Jandarmi Judetean Gorj

Politica