duminică, septembrie 8, 2024

Ultima ora

Sport

VIDEO/ Craiova. Percheziţii la un bărbat care deţinea ilegal 190 de kg de articole pirotehnice

Un bărbat din Craiova s-a ales cu dosar penal după ce la domiciliul acestuia au fost descoperite, în urma unor percheziţii, 190 de kg de articole pirotehnice, categoriile F2 și F3, informează Inspectoratul de Poliţie Judeţean Dolj.

”În această dimineață, poliţiştii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, cu sprijinul polițiștilor Secțiilor 4 și 6 Craiova și a luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale Dolj, au pus în executare 2 mandate de percheziție domiciliară, în municipiul Craiova. Activitățile s-au desfășurat într-un dosar penal privind săvârşirea infracţiunii de efectuare de operaţiuni cu articole pirotehnice fără drept, dosar aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova”, se arată în comunicatul IPJ Dolj.

În urma perchezițiilor, la locuința unui bărbat de 36 de ani, a fost identificată cantitatea de 190 de kg de articole pirotehnice, categoriile F2 și F3, pentru care nu s-au putut prezenta documente de provenienţă, acesta oferindu-le spre vânzare pe o rețea de socializare, nefiind autorizat să le comercializeze sau să le deţină.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În cauză, se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de efectuare de operaţiuni cu articole pirotehnice fără drept, materialele pirotehnice găsite fiind ridicate în vederea continuării cercetărilor.

Politica