duminică, septembrie 8, 2024

Ultima ora

Sport

Vâlcea. Un bărbat a ajuns la spital după ce i-a luat foc casa

Un bărbat de 74 de ani din localitatea Golești, Vâlcea, a ajuns la spital cu arsuri, după ce locuința i-a luat foc. Pompierii ISU ajunși la fața locului au reușit să stingă incendiul și să-i ofere bărbatului îngrijiri medicale. Focul a distrus o rulota, dar și o magazie de lemne.

„Pompierii militari valceni au intervenit duminică, la ora 07 47, pentru salvarea unei locuinte in localitatea Golesti, sat Coasta. Ajunsi la fata locului, pompierii au gasit incendiul in plina evolutie, iar propietarul in varsta de 74 de ani prezenta arsuri la membrele superioare si in zona capului, produse in incercarea de a-si salva locuinta. Prin interventia prompta a pomperilor, s-a reusit salvarea locuintei, precum si a proprietarului acesteia, care, dupa ce a primit ingrijiri preliminare la locul interventiei, a fost transportat la UPU Valcea pentru investigatii suplimentare.
Incendiul a fost lichidat la ora 08.50.
Pana la stingerea flacarilor, au ars si s-au deteriorat : o rulota, o magazie din lemn cu invelitoare din șiță de aproximativ 10 mp, un pat, o soba de teracota. Cercetarile preliminare, efectuate la fata locului, arata ca incendiul s-ar fi declansat la nivelul acoperisului, in imediata apropiere a cosului pentru evacuarea fumului ramas neizolat fata de materialele combustibile”, potrivit ISU Vâlcea.

Politica