duminică, septembrie 8, 2024

Ultima ora

Sport

Rotaru poate rămâne fără buget de transferuri

CSU Craiova nu a mai investit sume mari în transferuri, cel puțin nu în ultimele două sezoane. Oltenii s-au bazat pe nucleul format deja la echipă și au adus fotbaliști liberi, cu salarii mai mari, precum Crețu, Arlauskis, Silva sau Hanca. Totuși, acum, trupa din Bănie voia să se întărească, măcar cu doi jucători.

Banii ar putea fi o problemă pentru Mihai Rotaru, care s-a trezit cu probleme după demisia lui Mirel Rădoi. Mai exact, Sergiu Hanca, unul dintre jucătorii excluși din lot de fostul antrenor, cere daune de două milioane de euro: „Noi suntem în litigii cu Hanca și Vînă. Hanca ne cere două milioane de euro, Vînă nu știu câți bani cere”, a recunoscut Mihai Rotaru, în urmă cu o săptămână, la Fotbal Club.

În meciul dintre CSU și Chindia, câștigat de olteni, Hanca a fost titular, dar nu a revenit la sentimente mai bune, explicând că între el și club este o problemă: „Mă bucur că am reușit să facem un meci bun acasă, era important să legăm a doua victorie la rând. Cred că dacă am acumulat 38 de puncte, atât am meritat până acum. Va urma o perioadă de pregătire și apoi vom vedea ce vom face. Prefer să nu vorbesc despre subiectul ăsta (n.r.- despre litigiu). Nu pot să vorbesc. N-am răspuns la această întrebare. Știu că ați vrea să știți mai multe detalii, dar nu pot. E o problemă între mine și club. Vom vedea ce va fi. Nu pot să vă spun, degeaba, n-ar fi fair-play nici față de mine, nici față de club”, a transmis Sergiu Hanca.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Dacă va ajunge să îi plătească lui Hanca două milioane de euro, Mihai Rotaru ar putea să regândească și viitoarele campanii de transferuri. Cum până acum nu a fost dispus să arunce cu banii pe jucători scumpi, cu o gaură de două milioane de euro în buget, va fi greu ca acest lucru să se întâmple în următoarea perioadă.

Politica