marți, septembrie 10, 2024

Ultima ora

Sport

Tânărul, dat dispărut după ce a plecat la plimbare cu câinele și nu s-a mai întors, găsit spânzurat

Tânărul de 29 de ani, a cărui dispariţie a fost sesizată miercuri seară, după ce plecase la plimbare cu câinele, a fost găsit joi, spânzurat într-o pădure de pe Valea Măgheruşului, a anunțat Poliţia Bistriţa-Năsăud. 

Tânărul plecase miercuri, în jurul orei 14.00, la plimbare cu câinele, în pădurea din apropierea casei de vacanţă a familiei sale din Sigmir, localitate care face parte din municipiul Bistriţa. Atunci când doar câinele s-a întors acasă, familia și prietenii bărbatului au anunțat autoritățile despre dispariția acestuia, scrie redactia.ro

„A fost sesizat, prin 112, faptul că Roba Răzvan Robert, în vârstă de 29 de ani, din Cluj-Napoca, a plecat astăzi, în jurul orei 14,00, la plimbare cu câinele, în pădurea din apropierea casei de vacanţă din Sigmir, deţinută de familie, şi nu a mai revenit. Câinele s-a întors acasă, însă tânărul nu mai este de găsit, fiind căutat de familie şi voluntari în această după-masă”,  se arăta în comunicatul transmis de Poliție la scurt timp după dispariția lui Răzvan.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Căutările au fost reluate în cursul zilei de joi, însă rezultatul final al acestora a fost unul tragic. Bărbatul a fost găsit fără viață, spânzurat într-o pădure de pe Valea Măgheruşului.

Politica