vineri, septembrie 13, 2024

Ultima ora

Sport

Rotaru e gata să pună pe liber 4 fotbaliști de la CSU

Mihai Rotaru a reacționat după ce Mirel Rădoi a exclus din lot nu mai puțin de 4 fotbaliști. Ivan, Hanca, Markovic și Vînă nu au prins lotul în meciul cu Rapid, după ce l-au dezamăgit pe antrenor în partida de Cupă, dar și la antrenamente. Patronul alb-albaștrilor spune că îl susține pe tehnician să facă trierea din iarnă și îl asigură că nu se va băga peste el.

Mai mult decât atât, Rotaru a dezvăluit că este gata să îi pună pe liber pe cei 4 fotbaliști, dacă este cazul. Ar fi una dintre cele mai ciudate afaceri făcute de patronul formației din Bănie, ținând cont de faptul că Ivan și Markovic sunt doi dintre jucătorii pe care el voia să obțină milioane de euro.

Ne vom mula după punctul lui de vedere, dar nu e prima dată când sunt jucători trimiși la echipa a doua. A mai fost Vătăjelu, Băluță, Mateiu. Băluță după 6 luni la echipa a doua a devenit cel mai important jucător din România. Să le termin contractul și să le dăm drumul? Orice variantă e de luat în calcul. Să muncească și să redevină ce au fost e o altă variantă. Depinde de cum se comportă jucătorul în activitatea de zi cu zi. Sunt convins că dacă își vor revizui atitudinea vis a vis de viață și de activitățile de zi cu zi, sunt convins că ei sunt jucători care pot să ajute fotbalul românesc. În condiții de respect reciproc, ne sprijinim. Ivan anul trecut poate a fost printre cei mai buni jucători din campionat, Markovic a fost golgheterul campionatului, dacă nu punem golurile din penalty”, a mai declarat Rotaru.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica