sâmbătă, septembrie 14, 2024

Ultima ora

Sport

FOTO! Andreea Antonescu, imagini din ultimul trimestru de sarcină

„Mai e foarte puțin și un alt miracol va apărea în viața mea!”

Andreea Antonescu, în vârstă de 40 de ani, urmează să devină mamă pentru a doua oară. Cântăreața se bucură de această perioadă frumoasă din viața ei. Este însărcinată în ultimul trimestru de sarcină iar peste puțin timp va aduce pe lume cel de-al doilea copil.

Andreea Antonescu mai are o fetiță în vârstă de 11 ani, Sienna și este pregătită să devină mamă pentru a doua oară. Artista a postat pe rețelele de socializare mai multe fotografii în ipostaze sexy. Purtând o rochiță formată doar din voaluri roz, aceasta arată foarte bine. Andreea Antonescu radiază de fericire și mărturisește că trăiește o perioadă minunată a vieții sale.

”Trec pentru a doua oară printr-o perioadă minunată a vieții mele, așa că încerc să trăiesc intens fiecare clipă. Mai e foarte puțin și un alt miracol va apărea în viața mea!”, a scris Andreea Antonescu pe rețelele de socializare.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Ce pofte a avut Andreea Antonescu în sarcină

Andreea Antonescu a dezvăluit în cadrul unei emisiuni TV că alimentația sa nu a fost schimbată odată cu sarcina. Aceasta a mâncat la fel de sănătos, dar și-a satisfăcut și excesele în anumite momente. Nici ciocolata nu a fost lăsată deoparte, ci a fost consumată în exces.

„În momentul de față, exact că al unei femei însărcinate. Pur și simplu mănânc cea știu că este sănătos. Nu am avut pofte, nu pot să zic că sunt lucruri pe care le refuz. Mănânc în continuare și ciocolată, ceea ce fac de o viață.”, a spus Andreea Antonescu la Xtra Night Show.

Politica