vineri, septembrie 13, 2024

Ultima ora

Sport

Crețu, după egalul cu Rapid: „Nu e un punct câștigat, sunt două puncte pierdute”

Alexandru Crețu este unul dintre cei mai buni fotbaliști de la CSU Craiova și a demonstrat acest lucru și în partida cu Rapid. Chiar dacă nu a fost la capacitate maximă pe toată durata meciului, mijlocașul a marcat și a fost un element de bază în trupa lui Rădoi.

După egalul cu Rapid, Crețu s-a declarat dezamăgit de rezultatul obținut și consideră că trupa din Bănie a pierdut două puncte, mai ales ținând cont de faptul că oaspeții au condus cu scorul de 2-0, urmând ca giuleștenii să revină.

Am intrat cu un rezultat bun la pauză. S-a greșit la ambele goluri. Aici se câștigă greu puncte. E îmbucurător că vin suporterii la meci. Nu e un punct câștigat, sunt două puncte pierdute. Secretul meu e simplu, muncesc în timpul săptămânii și dau ce am mai bun la meci. Lumea care mă cunoaște știe ce om sunt și ce fac în timpul săptămânii. Nu pot să zic că a fost o săptămâna fericită. Un rezultat rușinos la Ocna Mureș, dar în condiții grele. Puțina lume știe ce e acolo. Mă bucur că nu am pierdut, iar echipa arată bine. Suntem atenți la ce ne transmite Mister. Cred că le-am dat prea ușor mingile. Nu cred că e binevenită pauza. Eram într-o formă bună. Cred că suntem una dintre cele mai bine pregătite echipe din campionat”, a declarat Alexandru Crețu la finalul partidei.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Foto: Captură Digi Sport

Politica