sâmbătă, septembrie 14, 2024

Ultima ora

Sport

Balenciaga uimește din nou! Noua colecție de haine gata rupte și ponosite

Clienții acestui brand au scăpat de griji! Nu mai trebuie să-și curețe pantofii pentru că sunt murdari din magazin

Pentru designerii de la Balenciaga este permis orice. Demna Gvasalia, directorul artistic al colecţiilor, nu lasă nici măcar o idee irosită. Aceștia au dus sustenabilitatea hainelor la un nou nivel, căci produsele lor n-au termen de valabilitate. Acestea sunt gata rupte, ponosite și murdare, iar dacă se întâmplă să se deterioreze la client, nici măcar nu se observă, poate cel mult să trântească un simplu „Așa e modelul”.

Cine achiziționează sneackers de aici a scăpat de multe griji. Fiindcă produsul este gata murdar, nu mai trebuie să-l cureți niciodată. Bineînțeles, pentru aceste facilități trebuie să scoți bani grei din buzunar. De exemplu, un pulover gata rupt este între 1.100 și 1.500 de dolari. O pereche de sneackers sunt ceva mai ieftini, numai 600 și ceva de dolari.

Dacă vrei să duci moda la alt nivel chiar și atunci când mergi la ghenă, poți cumpăra sacii de gunoi de la Balenciaga. Ii găsești la prețul de 1.790 de dolari. Practic, la banii aceștia nu mai ai ce gunoi să arunci, deci scapi de grija consumului și reduci drastic poluarea. Sunt oferite trei culori – negru, algastru și alb.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Nu puteam să ratez ocazia de a face cea mai scumpă pungă de gunoi din lume, pentru că cine nu iubește un scandal de modă?”, declara Gvasalia pentru Women’s Wear Daily.

Foto: wikipedia

Politica