marți, octombrie 1, 2024

Ultima ora

Sport

Mititelu lasă o portiță deschisă lui Rotaru: „Pentru binele fotbalului craiovean aș face orice!”

Patronul FCU Craiova a recunoscut că omologul de la CSU Craiova a câștigat momentan bătălia pentru suporteri.

Adrian Mititelu a fost invitat la Prietenii lui Ovidiu. În cadrul emisiunii de la Gsp.ro, patronul FCU Craiova a dezvăluit că, acum câțiva ani, rivalul din oraș a avut o tentativă să-i vândă chiar lui echipa: „Mi-a cerut prin Vasile Șiman zece hectare de teren ca să mă lase în pace. Și să-i cumpăr CSU! Deci mi-a cerut zece hectare din terenul valoros să-i cumpăr CSU. Totul ca să mă lase în pace”.
Bătălia pentru supremație în Bănie durează de aproape 10 ani. În ultima vreme, cele două echipe au avut parcursuri diferite, iar Mititelu a recunoscut că în urma rezultatelor obținute, Rotaru l-a învins în lupta pentru acapararea fanilor olteni: „La Craiova știți foarte bine că sunt (n.r. – suporteri) de rezultat și ei au fost ani de zile sus. Au făcut o echipă foarte bună, au și stadion nou. Dar suporterii fanatici 80 la sută sunt cu noi! Suporterii dispar de la o zi la alta, dar pe cei fanatici e mai greu să-i iei! Și a încercat să-i ia inclusiv cu bani, dar n-a putut”.
Chiar dacă îl privește pe rivalul de la CSU drept inamicul numărul 1, acuzându-l că din cauza lui a ajuns să facă pușcărie, Mititelu lasă totuși o portiță în vederea unei posibile colaborări cu Rotaru. Întrebat de Ioanițoaia dacă ruptura cu Rotaru este ireversibilă, patronul FCU Craiova a spus: „Dacă ar fi pentru binele fotbalului craiovean, aș face orice! Eu am intrat în fotbal nu ca să fie două echipe în Craiova și să fie dezbinare în oraș. Dar nu mă pot lăsa călcat în picioare și batjocorit. Câte am făcut eu pentru această echipă? Câtă suferință? Câte sacrificii financiare? Mi-am pus gaj casa și bunurile mele de suflet. Am fost la un pas să-mi pierd casa pentru echipa asta! Ce rău am făcut eu fotbalului? Am fost executat”.

Politica