sâmbătă, septembrie 28, 2024

Ultima ora

Sport

Șofer român de TIR găsit mort în remorcă, în Belgia

Un șofer român a murit în remorca camionului său, parcat de-a lungul carosabilului pe rue de Resitance, scrie portalul belgian de știri Sud Info.

Autoritățile judiciare au crezut inițial că e vorba despre o omucidere, scrie libertatea.ro

„Inițial, cazul a fost cercetat de către parchet pentru a putea fi efectuată autopsia. Dar medicul legist a concluzionat rapid că a fost o moarte accidentală”, spune Charles-Eric Clesse, auditorul de muncă din Hainaut.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Nu departe de cadavrul șoferului, polițiștii au găsit un aragaz de călătorie și mâncare. Ilie Ion, în vârstă de 40 de ani, se oprise probabil să mănânce ceva. Poate că plănuise să-și petreacă noaptea acolo.

Oricum, atunci a avut un accident „stupid”. „S-a dus în spatele camionului. S-a strecurat între două stive de paleți și, din păcate, a murit sufocat între cele două stive”, relatează Charles-Eric Clesse. Neavând telefonul mobil la el, rămăsese în cabină, nu a putut să cheme ajutor.

Auditorul de muncă venit la fața locului nu a constatat nicio încălcare a legislației. Trupul victimei a fost predat luni după-amiază unei case de pompe funebre. Dosarul fiind închis, cadavrul va fi probabil repatriat în țară.

Foto: pixabay


Politica