sâmbătă, septembrie 28, 2024

Ultima ora

Sport

Mehedinți. Condamnați dați în urmărire, căutați de poliție cu cătușele

Polițiștii din cadrul IPJMehedinți caută cu disperare doi bărbați din județ, recent condamnați la închisoare cu executare, în dosare diferite, ce se sustrag de la executarea pedepsei. Respectivii au fost dați în urmărire după cum a anunțat oficial IPJ Mehedinți. În cauză este vorba de Silviu Aurel Cântar născut în Orșova județul Mehedinți la data de 16/12/1992 și domiciliat în localitatea Ștefan Odobleja Județul Mehedinți. Pe numele acestuia autoritățile au emis

 Mandat de executare a pedepsei cu închisoarea pentru furt

Concret, persoana în cauza poseda mandatul de executare a pedepsei închisorii nr.1238 din data de 06.09.2022, emis de Judecătoria Dr.Tr. Severin, fiind condamnat la o pedeapsa de 2 ani închisoare, pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Cel de-al doilea mehedințean dat în urmărire în vederea încarcerării și aducerii la penitenciar este Marian Cosmin Făină născut în Strehaia, județul Mehedinți.

Și acesta este ,,beneficiar” al unui mandat de executare a pedepsei cu închisoarea dar nu pentru furt ca celălalt ci pentru  infracțiuni la regimul circulației. 

,,Persoana în cauza poseda mandatul de executare a pedepsei închisorii nr. 96 din data de 06.09.2022, emis de Judecătoria Strehaia pentru săvârșirea de infracțiuni la regimul rutier, fiind condamnat la pedeapsa de 3 ani și 5 luni de închisoare” a anunțat IPJ Mehedinți.

Politica