vineri, septembrie 13, 2024

Ultima ora

Sport

Transfer-surpriză pregătit de Mihai Rotaru pentru suporteri: „E un jucător capricios, are mult har”

Mihai Rotaru spune că a fost la un pas să facă transferul atât de așteptat de fanii echipei. Finanțatorul de la CS U Craiova a explicat faptul că Mitriță era ca și semnat, dar Marius Șumudică s-a băgat pentru olteni cu o ofertă mult mai bună.

Miercurea trecută, Mitriță era al nostru. Discutasem cu New York. Voiam să facem o surpriză. S-a și antrenat în baza noastră. Era surpriza noastră pentru suporteri. Din păcate pentru Craiova, a venit oferta de la Șumudică. Oricare jucător ar fi ales acel drum. Am anumite pariuri cu el vizavi de perioada următoare. Toți știm că el poate mult mai mult. Dacă la nivelul la care este în acest moment atrage și este spectaculos, ce ar fi dacă și-ar dubla calitățile. E un jucător capricios, are mult har, este spectaculos. La națională, chiar nu are pariuri de câștigat”, a declarat Mihai Rotaru la emisiunea Fotbal Club.

Rotaru spune că mijlocașul s-a antrenat la Craiova săptămâna trecută, la puțin timp distanță de declarația lui Cârțu care lăsa de înțeles faptul că transferul lui Mitriță este aproape imposibil: „Este foarte greu, are salariu de un milion. E foarte greu pentru cine îl repatriază, pentru cine îl transferă pe Mitriţă să îi dea măcar jumătate. Nu se poate la ora actuală în România nici jumătate, că nu cred eu că el e fraier să renunţe la jumătate din bani ca să vină în România„, a declarat Sorin Cârţu pentru Orange Sport.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica