vineri, septembrie 13, 2024

Ultima ora

Sport

Peste 9 milioane de euro pentru transferul lui Markovic

Oferta pe care Rotaru a primit-o pentru Jovan Markovic, de la Steaua Roșie, nu i-a mulțumit pe olteni. Trupa din Bănie vrea să îl mai păstreze un sezon pe tânărul atacant, iar mai apoi să obțină o sumă foarte mare pentru transferul acestuia. Patronul alb-albaștrilor a dezvăluit că se gândește să obțină mai mulți bani în schimbul lui Markovic, față de cât a primit pentru Mihăilă.

Este o ofertă reală, chiar mai mare de un milion de euro, le-am mulțumit pentru ofertă, dar am refuzat. Este mai mare de un milion de euro, dar nu este de o zi sau două, este mai veche. Dar în momentul ăsta noi suntem echipa care plătește un milion de euro, nu putem să ne dăm un jucător exponențial pe o sumă atât de mică. Am dat un milion de euro pe Cicâldău, chiar mai mult pe Ivan, nu aveam cum să îl lăsăm. Sper să îl dau cu o sumă mai mare decât cea pe care am luat-o pe Mihăilă”, a spus Mihai Rotaru, la Digi Sport.

E clar că Mihai Rotaru nu vrea să îl vândă pe Markovic sub 9,1 milioane de euro, sumă pentru care Valentin Mihăilă a fost trasnferat la Parma, în 2020.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica