miercuri, septembrie 11, 2024

Ultima ora

Sport

Olguța Vasilescu: „Am dat ordinul de începere a lucrărilor la Fantasy Park”

Lia Olguța Vasilescu, primarul Craiovei, a anunțat pe Facebook că au început lucrările pentru Fantasy Park. Acesta va fi un punct de atracție al orașului.

„Am dat ordinul de începere a lucrărilor la Fantasy Park, iar momentan se curăță perimetrul de vegetația și copacii uscați. În următoarele luni, urmează să se construiască aici un sat al piticilor, cu loc de joacă și terasă pentru copii, un skate park cu terasă și mobilier urban destinat adolescenților și o căsuță-restaurant pentru zona de părinți, cu teatru de vară și alte amenajări specifice petrecerii timpului liber într-un cadru feeric. Întreg parcul va fi supravegheat video, va avea iluminat arhitectural pentru timp de noapte, multe plante ornamentale, alei și mobilier urban care vor completa atmosfera de basm. Cu siguranță, acest parc va fi unic în țara noastră și va deveni un punct de atracție al orașului”, a scris Lia Olguța Vasilescu, pe Facebook.

Fantasy Park-ul va fi în zona Billa.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„Pe noi ne interesează industria turismului, pentru că vrem să dezvoltăm orașul Craiova, inclusiv prin tot ceea ce va presupune evenimente și investiții în infrastructura turistică în următorii ani”, spunea primarul Craiovei la începutul lunii decembrie a anului trecut.

Politica