vineri, septembrie 13, 2024

Ultima ora

Sport

Două milioane de lei pentru o nouă aparatură medicală într-un spital din Gorj

Spitalul Orășenesc Novaci va beneficia de aparatură medicală de 2 milioane de lei. În baza unui contract de achiziție publică urmează să fie cumpărate echipamente de primă necesitate. Acesta vor fi folosite, în special, în lupta pentru combaterea coronavirusului.

Cel mai important echipament este un tomograf computerizat. Spitalul va mai achiziționa, de asemenea, și un aparat Real Time PCR pentru diagnosticare Covid-19, o combină frigorifica tip banca de sânge – plasma și un frigider mortuar.

„Contract de achiziție publică pentru furnizare aparatură medicală (echipamente medicale, dispozitive) „Lot nr. 1 Tomograf computerizat (Computer tomograf cu achiziție de minim 64 SLICE-URI)”; „Lot nr. 2 Aparat Real Time PCR pentru diagnosticare Covid-19”; „Lot nr. 3 Combina frigorifica tip banca de sânge – plasma”; „Lot nr. 4 Frigider mortuar 2 locuri” (după caz), inclusiv operațiuni accesorii de transport, manipulare, instalare, teste de acceptanță/probe funcționale, instruire/formare utilizatori, suport tehnic constând în asistență tehnică la vânzare și post-vânzare, operațiuni de service/mentenanță preventivă și corectivă în perioada de garanție, necesar pentru creșterea capacității de gestionare a crizei sanitare generate de virusul COVID-19 în cadrul Spitalului Orășenesc Novaci.”, conform Spitalului Novaci.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica