sâmbătă, septembrie 14, 2024

Ultima ora

Sport

Accidente în Mehedinți. O copilă de 15 ani a ajuns la spital

Accidentele s-au ținut lanț în Mehedinți unde o tânără de 15 ani, din Drobeta-Turnu Severin în timp ce se deplasa pe o trotinetă electrică pe strada Bolintineanu, la intersecția cu strada Adriana pierdut controlul acesteia, s-a dezechilibrat şi a căzut, lovindu-se de partea carosabilă.

„La data de 10 iulie a.c., ora 02.29, Poliția Municipiului Drobeta-Turnu Severin a fost sesizată de un participant la trafic, cu privire la faptul că la intersecţia strazilor Adrian cu strada Bolintineanu s-a produs un accident rutier soldat cu victime omenești.

La faţa locului s-au deplasat polițiștii din cadrul Biroului Rutier, care în urma verificărilor efectuate au stabilit că o tânără de 15 ani, din Drobeta-Turnu Severin în timp ce se deplasa pe o trotinetă electrică pe strada Bolintineanu, la intersecția cu strada Adriana pierdut controlul acesteia, s-a dezechilibrat şi a căzut, lovindu-se de partea carosabilă”, potrivit IPJ Mehedinți.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În urma accidentului  a rezultat vătămarea corporală uşoară a tinerei, care a fost transportată la o unitate medicală pentru acordarea de îngrijiri de specialitate. În cauză, a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Un bărbat de 44 de ani, din Drobeta Turnu Severin, s-a ciocnit de o mașină condusă de un bărbat de 48 de ani, din aceeași localitate.

„La data de 08 iulie a.c., ora 10.28, Poliția Municipiului Drobeta-Turnu Severin a fost sesizată de un participant la trafic cu privire la faptul că pe strada Dr. Babeș, la intersecție cu strada Călărași, s-a produs un accident rutier soldat cu victime omenești.

La faţa locului s-au deplasat polițiștii din cadrul Biroului Rutier care, în urma verificărilor efectuate au stabilit că un bărbat de 44 de ani, din Drobeta Turnu Severin în timp ce conducea  un autoturism pe strada Dr. Babeș, la intersecția cu strada Călărași a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 48 de ani, din aceeași localitate”, potrivit sursei citate.

Din accident, a rezultat vătămarea corporală uşoara a conducătorului auto de 48 de ani, care a fost transportat la o unitate medicală pentru acordarea de îngrijiri de specialitate. În cauză, a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Polițiștii din cadrul Biroului Rutier au depistat, în trafic, un bărbat de 44 de ani, din Drobeta Turnu Severin în timp ce conducea  un autoturism  în municipiu, având autorizația de circulație provizorie expirată. În aceeași situație s-a regăsit un alt bărbat de 44 de ani, din comuna Tâmna, în timp ce conducea un autoturism pe strada Republicii, în orașul Strehaia.

În cauză, a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat.

Politica