joi, septembrie 12, 2024

Ultima ora

Sport

Cu dosare penale pentru cauciucuri arse

Doi craioveni s-au ales cu dosare penale pentru arderi ilegale de deșeuri. Este vorba despre o femeie care locuiește pe strada Dobrogea și care ardea cauciucuri și alte deșeuri provenite din dezmembrări și de un bărbat care locuiește pe Râului.

„La data de 08 iulie a.c., poliţişti din cadrul Serviciului de Ordine Publică, împreună cu polițiști din cadrul Secţiei nr.2 Politie Craiova, au desfășurat o acțiune, în municipiul Craiova, pentru prevenirea arderilor ilegale de deșeuri.

Cu ocazia activităților desfășurate, a fost identificată o femeie de 57 de ani, din comuna Podari, în timp ce ardea deșeuri provenite din dezmembrări, în curtea locuinței din municipiul Craiova, strada Dobrogea, unde locuia fără forme legale.

Policlinica Buna Vestire Craiova

De asemenea, pe strada Râului, a fost identificat un bărbat de 29 de ani, din municipiul Craiova, în timp ce ardea deșeuri în curtea locuinței sale.

În ambele situații, polițiștii au întocmit dosare penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de incendierea oricărui tip de deșeu și/sau substanță sau obiect,în conformitate cu prevederile O.U.G nr.92 din 2021 privind regimul deșeurilor.” -IPJ Dolj

Politica