sâmbătă, septembrie 28, 2024

Ultima ora

Sport

Grav accident pe Centura de Nord. Un copil, rănit

Update/ Potrivit Poliției Dolj, trei oameni, între care o fetiță de 5 ani, au ajuns la spital în urma accidentului de pe Centura de Nord a Craiovei.

„In această dimineţă, polițiștii Serviciului Rutier Dolj au fost sesizați cu privire la faptul că, pe DN 65 F a avut loc un accident rutier. La fața locului s-au deplasat polițiștii care au stabilit ca un autotir condus de un bărbat de 58 de ani, din Craiova, pe DN 65 F, din direcţia Balş către Işalniţa, ar fi intrat în coliziune un autoturism condus de un bărbat de 43 de ani, din Craiova.În urma evenimentului rutier, conducătorul autoturismului, soţia acestuia şi o minoră de 5 ani, toţi din Craiova, pasageri în autoturism, au fost transportaţi la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale, fiind conştienţi şi cooperanţi.Conducatorii auto au fost testaţi cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, iar cercetările sunt continuate pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs accidentul.”- IPJ Dolj

____

Policlinica Buna Vestire Craiova

Un grav accident rutier s-a produs în această dimineață pe Centura de Nord a Craiovei. Un copil și o femeie au fost răniți. Potrivit primelor informații, o mașină ar fi intrat în coliziune cu un autocamion. Copilul nu ar avea răni grave.

„S-a intervenit cu o autospeciala de descarcerare, una de stingere cu apa si spuma si un echipaj SMURD, in urma imapactului au rezultat doua victime constiente si cooperante transporate la spital”, transmite ISU Dolj.

Poliția face verificări. Revenim!

sursa foto: Facebook/ Info Trafic Craiova și Dolj

Politica