joi, septembrie 12, 2024

Ultima ora

Sport

Consilierul DSV Gorj care a lovit un cuplu pe trecerea de pietoni a fost arestat preventiv

Bărbatul care a lovit cu mașina două persoane, pe o trecere de pietoni din Târgu Jiu, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Potrivit adevarul.ro, șoferul este consilier în cadrul Direcţiei Sanitar Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor Gorj. Una dintre victimele evenimentului rutier a murit pe loc.

În momentul în care a provocat accidentul, bărbatul era sub influența alcoolului. Conform buletinului de analiză toxicologică, a rezultat că la ora 13:50, inculpatul avea o alcoolemie de 1,77 g %o, iar la ora 14:50, inculpatul avea o alcoolemie de 1,52 g %o.

Conform informațiilor transmise de Parchetului de pe lângă Judecătoria Tg-Jiu, la data de 21.03.2022, procurorul a formulat propunere de arestare preventivă a inculpatului, cerere admisă, judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Tg-Jiu a dispus măsura arestării preventive a inculpatului pe o perioadă de 30 zile.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Fiica primarului din Târgu Jiu a fost martoră la accident. Edilul spune că fata a rămas șocată, pentru că a văzut evenimentul rutier în timp real: „La 10 metri distanță era fetița mea cea mică. Venea de la Sala Sporturilor. Participasem împreună la un eveniment. Eu am intrat la primărie, ea a continuat drumul spre casă,. La 10 metri de trecerea de pietoni unde s-a produs acel eveniment tragic era propria mea fetiță, care a rămas șocată pentru că a văzut evenimentul în timp real”, a spus Marcel Romanescu, conform pandurul.ro.

Politica