duminică, septembrie 29, 2024

Ultima ora

Sport

Braziliancă prinsă pe Aeroportul Otopeni cu 1 kilogram de cocaină în stomac

O braziliancă a fost prinsă de poliţiştii de frontieră de la Aeroportul Otopeni cu un kilogram de cocaină în stomac.

Femeia a ajuns pe Aeroportul Otopeni pe 14 februarie, iar în urma unui control, poliţiştii de frontieră şi vameşii au descoperit că femeia ingerase o cantitate importantă de droguri.

”La data de 14.02.2022, femeia din Brazilia s-a prezentat la Punctul de Trecere a Frontierei Aeroport Henri Coandă și, în urma controalelor dar și a analizelor de risc efectuate de poliţiştii de frontieră şi lucrătorii vamali, a rezultat suspiciunea că aceasta a ingerat droguri în vederea introducerii acestora pe teritoriul României. În acest context, inculpata a fost transportată la un spital unde, în perioada 15 – 17.02.2022, a eliminat cantitatea totală de aproximativ 1 kilogram de substanță vâscoasă ce conținea cocaină”, se arată în comunicatul poliției.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Drept urmare, femeia a fost transportată la un spital din Bucureşti, acolo unde a eliminat aproximativ un kilogram de droguri.

Cocaina era ambalată în mai multe pachete, iar potrivit medicilor, dacă unul dintre pachete s-ar fi spart, femeia ar fi putut să moară.

Politica