miercuri, octombrie 2, 2024

Ultima ora

Sport

Reghe agită spiritele în Craiova: „Aici este Știința!”

Scăpat de presiune, antrenorul CSU Craiova a răbufnit pe Instagram.

A fost presiune mare în ambele tabere înainte de joc. După victoria cu 2-0 în fața rivalei din localitate, Laurențiu Reghecampf s-a descătușat pe rețele de socializare. El a transmis un mesaj care pune gaz pe foc în războiul identitar din Bănie. „Aici este Știința! Aici sunt cele trei puncte”, a transmis antrenorul CSU Craiova, pe Instagram.
La conferința de la final, Reghe a spus: „Fericit pentru meci, pentru cele trei puncte, continuăm seria bună. Mă bucur pentru seriozitatea de care au dat dovadă jucătorii mei, dar sunt puțin supărat pentru prima repriză pentru că am tratat ușor anumite faze în care puteam marca și să intrăm cu un avantaj mai mare la pauză. Trebuie să mergem mai departe, urmează meciul de la Clinceni, trebuie să câștigăm. Gustavo a mai avut încă 3-4 ocazii pe care mi le amintesc acum, într-o secundă. Nu vreau să scot în evidență un singur jucător. Unitatea, devotamentul, seriozitatea din apărare, dârzenia cu care au intrat în contacte, asta urmăresc eu. Referitor la calitățile individuale, știm cu toții ce jucători sunt, de-aia sunt la Craiova, de-aia sunt plătiți cu mai mulți bani decât alți jucători. N-am început bine repriza a doua, le-am oferit puțin spațiu. Vreau să o leg și pe a treia, și pe a patra victorie. E doar începutul. Sper să nu mai am parte de accidentări și cu siguranță echipa noastră va arăta mult mai bine. Fiecare partidă trebuie tratată foarte serios, vrem să intrăm în play-off cu cât mai multe puncte și acolo să facem o figură frumoasă. De acum încolo vor fi doar finale, jucătorii trebuie să înțeleagă că nu există lejeritate. Nu mi-a fost teamă, un spectacol frumos, în Craiova sunt două echipe, fanii iubesc acest fenomen. Se întâmplă și în alte campionate foarte mari, mai sunt și momente de genul ăsta”.
De partea cealaltă, Nicolo Napoli a declarat: „Am încercat să facem un meci bun, dar nu ne-a ieșit. Am încercat să luptăm, dar nu am putut, ei au jucat mai bine și au câștigat pe merit. Au fost faze, dar am ajuns greu la poartă.
Eu cred că faultul la Compagno a fost clar, a plecat de acolo și a dat gol. A fost un meci slab al nostru, dar trebuie să ne recuperăm acum la nivel mental și, apoi, fizic”. 

Politica