luni, septembrie 30, 2024

Ultima ora

Sport

Botoșani, ultimul test înaintea derby-ului cu CSU!

Echipa lui Nicolo Napoli trebuie să demonstreze că prestația de pe Arena Națională n-a fost întâmplătoare.
De la meci la meci se vede o schimbare în bine în evoluția alb-albaștrilor. Nicolo Napoli a găsit o formulă omogenă, nu a făcut schimbări radicale în prima garnitură, iar aceste aspecte s-au văzut. Oltenii au fost la un pas de remontada la Ovidiu, deși la pauză erau conduși cu 3-0, au luat toate punctele cu Argeșul, pe Oblemenco, și au scăpat printre degete victoria cu FCSB, pe Arena Națională. Iar toate aceste rezultate au venit și pe fondul unor prestații solide, începând cu cea de-a doua repriză a meciului cu Farul lui Hagi.
Fapt care i-a determinat și pe conducătorii clubului să spere că obiectivul după revenirea în Liga 1, anume salvarea de la retrogradare în primul sezon, poate fi îndeplinit.
„Chiar dacă am adunat 4 puncte în primele 3 meciuri, jocul băieților ne dă încredere că putem redresa corabia”, a scris Mititelu jr. după meciul din București.
Craiovenii trebuie să demonstreze că ultimele prestații nu au fost întâmplătoare astăzi, când vor înfrunta FC Botoșani, echipă care în runda precedentă a zdrobit Dinamo, cu 4-0, și care e ca și calificată în play-off.

Politica