duminică, septembrie 29, 2024

Ultima ora

Sport

O nouă zi de circ în Parlament! Şoşoacă şi Simion au făcut bullying în timpul votării sancţiunilor pentru deputaţii agresivi

Deputatul AUR George Simion şi senatoarea Diana Şoşoacă şi-au hărţuit şi trolat miercuri colegii parlamentari, pe care i-au filmat cu telefonul chiar în momentele dezbaterii şi adoptării proiectului de modificare a regulamentului Camerei Deputaţilor, prin care au fost restricţionate transmisiile live din plen.

Simion a înregistrat live şedinţa Camerei în care s-a dezbătut proiectul de modificare a regulamentului, care prevede sancţionarea deputaţilor agresivi şi resticţionarea modului în care aceiaşi deputaţi pot înregistra live chiar genul de şedinţă pe care acum George Simion a înregistrat-o.

„Ia zi, mă,  ia zi! Că eu nu sunt mascat, ca tine!”, i se adresează Simion unui deputat din grupul USR.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Deputatul AUR s-a plimbat printre băncile din sala de plen a Camerei Deputaţilor şi trolează pe oricine îi intră în cadru, scrie digi24.ro

„De ce mi-ai făcut colegul maimuţă?”, îl întreabă Simion pe liderul deputaţilor PSD, Alfred Simonis, cu referire la scena petrecută miercuri dimineaţa, în timpul şedinţei comisiei pentru modificare regulamentului Camerei.

Din când în când, deputatul AUR a luat cuvântul de la tribuna Camerei unde continuă trollingul.

„Azi e o zi tristă pentru democraţie pentru că interziceţi să filmăm cum se uită colegii noştri pe site-uri porno”, spune Simion, după care coboară iar printre bănci şi, în timp ce-l filmează pe deputatul USR Dan Barna, rosteşte: „Voi aţi semănat asta, bă! Voi, băieţii de la USR!”

Cu circa jumătate de oră înainte de terminarea şedinţei, în sală și-a făcut apariţia senatoarea Diana Şoşoacă, care a completat live-ul lui Simion cu propria sa transmisie în direct.

„Am venit!”, spune Şoşoacă. 

În momentul votului, senatoarea a început să strige la deputaţii care votau în favoarea adoptării modificărilor la regulament.

„Uite cum se votează în Parlamentul României. Ăsta e ordinul,  de-aia nu mai vor liveuri, halal parlament!”, a spus Şoşoacă

Un deputat a încercat să îi facă observaţii Dianei Şoşoacă. 

„Vedeţi că nu vă permit chestii de genul ăsta”, vine replica senatoarei.

Modificările au fost, în cele din urmă, adoptate.

„Doamne, ce mizerie, ce dictatură, ce stalinism, ce nazism. Vă daţi seama ce aţi votat, mă?”, este concluzia senatoarei Şoşoacă.

Camera Deputaţilor a adoptat miercuri modificări la Regulamentul Camerei, în urma agresiunii liderului AUR George Simion, la adresa ministrului Energiei, Virgil Popescu. Au fost interzise astfel gesturile agresive şi violenţa verbală.

Sancțiunile în aceste situații sunt: evacuarea din sală, diminuarea indemnizației cu până la 50% pentru cel mult 6
luni iar în cazul abaterilor repetate retragerea personalului și beneficiilor. În plus, transmisiile live pot fi făcute de deputaţi atât în plen, cât şi în comisii, dar aceştia trebuie să stea doar în perimetrul grupului parlamentar din care fac parte.

Politica