duminică, septembrie 29, 2024

Ultima ora

Sport

Mehedinți. Trei tineri au furat un cazan de țuică din Vlădaia

Trei tineri cu vârste cuprinse între 17 ani și 22 de ani s-au ales cu dosare penale pentru furt calificat. Cei în cauză au sustras un cazan de țuică de la un  cetățean din comuna Vlădaia. La data de 04 februarie a.c., ora 17.30, Poliția Orașului Vânju Mare a fost sesizată de un bărbat de 54 de ani, din comuna Vlădaia, cu privire la faptul că persoane necunoscute i-au sustras un cazan pentru fabricat țuică.
Din cercetări a reieșit că în perioada 02 – 04 februarie a.c., persoane necunoscute au pătruns în curtea locuinței unui bărbat, de unde au sustras, dintr-o anexă gospodărească, un cazan din cupru pentru fabricat țuică, în valoare de 5.000 lei.
În urma verificărilor efectuate de polițiștii din cadrul Secției Poliție Rurală Vânju Mare, au fost identificați autorii furtului, trei persoane cu vârste cuprinse între 17 și 22 ani, cu domiciliul în județul Mehedinți.
Prejudiciul a fost recuperat, urmând ca la finalizarea cercetărilor, să fie restituit persoanei vătămate.
În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, cele trei persoane fiind reținute pentru 24 de ore, urmând a fi prezentate unității de parchet competente cu propunere de luare a unei alte măsuri preventive.

Politica