miercuri, octombrie 16, 2024

Ultima ora

Sport

Un craiovean a lovit cu mașina trei cabaline! Două dintre acestea au murit

Un tânăr de 26 de ani, din Craiova, a lovit cu mașina trei cabaline. În urma coliziunii el și pasagera din autoturism, o tânără de 18 ani, au fost transportați la spital. Două dintre cele trei cabaline au murit.

„Noptea trecută, polițiști din cadrul Poliției Orașului Dăbuleni au fost sesizați, prin apel 112, de un tânăr de 26 de ani, din Craiova, cu privire la faptul că, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 542, în afara localității Amărăștii de Jos, din direcția Caracal către Dăbuleni, i-au ieșit brusc trei cabaline în fața, neputând evita coliziunea.

În urma evenimentului rutier, conducatorul auto și o tânără de 18 ani, din Craiova, au fost transportați la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, fiind conștienți şi cooperanți, iar doua cabaline, din păcate, au decedat. Conducatorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ”, potrivit IPJ Dolj.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, iar cercetările sunt continuate pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Politica