vineri, septembrie 13, 2024

Ultima ora

Sport

Rotaru și Copilu i-au adus întăriri lui Reghecampf!

Echipa nu are un start strălucit în 2022, așa că oamenii cu putere de decizie din clubul oltean au luat măsuri.

CSU Craiova a început prost partea a doua a campionatului. Victoria la limită cu Rapid a fost anulată de eșecul de la Sf. Gheorghe, cu Sepsi. Deranjant nu a fost doar faptul că gruparea olteană a pierdut punctele, ci maniera în care a făcut-o, fără a avea replică în fața covăsnenilor, scor 3-1, golul consolării fiind marcat cu mâna de Koljic. Drept urmare, diriguitorii din Bănie au realizat că e momentul să-i aducă întăriri antrenorului Reghecampf.
Așa cum face în fiecare campanie de transferări, patronul Mihai Rotaru a scăpat la început de salariile jucătorilor pe care nu-i mai dorea. Astfel, CSU i-a cedat pe Mihai Bălașa la Sepsi, Mihai Roman la FC Botoșani, Antoni Ivanov la Dinamo și Matteo Fedele la Hamrun Spartans din Malta. Cu cele patru salarii rezolvate, bani economisiți, oltenii au trecut la achiziții.
Prima mutare nu este chiar cea mai spectaculoasă. Este vorba despre un comeback, cel al lui Ovidiu Bic. Acesta s-a întors la echipă după împrumutul în Israel. Ovidiu Bic a fost om de bază la Shmona, cu 16 meciuri bifate în prima parte a sezonului, în care a livrat și o pasă de gol. Echipa se află pe locul 10 în campionat. Venirea lui Bic este salutară, având în vedere că Reghe i-a pierdut de pe acest post pe Ivanov și Fedele.

Politica