sâmbătă, septembrie 14, 2024

Ultima ora

Sport

Mehedinți. Semnalul tras de Jurnalul Olteniei a avut ecou! Au venit tichetele de vaccinare în județ!

Semnalul de alarmă tras de Jurnalul Olteniei cu privire la faptul că în județul Mehedinți oamenii sunt revoltați că nu există de săptămâni bune tichete de masă pentru vaccinare, prevăzute de lege, pe motiv că se caută fonduri, în condițiile în care parlamentarii și guvernanții din marea coaliție PSD-PNL-UDMR se lăfăie în bani și privilegii, nu a rămas fără ecou!

După circa o săptămână de zile de la apariția articolului în ziar, coincidență sau nu, din pământ din iarbă verde, s-au găsit fonduri, și la foc automat, au apărut și tichetele de masă. Purtătorul de cuvânt al DSP Mehedinți, Codruța Vochescu, a anunțat că începând cu data de 2 februarie 2022, persoanele care s-au vaccinat cu doza a 2-a care beneficiază de prevederile legii se pot prezenta la centrele de vaccinare sau la medicii de familie cu documentele necesare, în speță adeverințele de vaccinare și cartea de identitate, pentru a ridica tichetele de vaccinare. Facem precizarea că de aceste tichete de vaccinare, mai precis de tichete de masă în valoare de 100 de lei, beneficiază numai  persoanele care s-au vaccinat anti-covid după luna august 2021, ceilalți de dinaintea lor nu beneficiază, legea fiind un fel de „stimulare” pentru cei „nehotărâți” ca să spunem așa.

Ieri la centrele de vaccinare din Severin erau cozi lungi și îmbulzeli pentru  tichete, ca pe timpul lui Ceaușescu când se băga la magazine brânză sau carne. Motivul, oamenii, la fel ca pe vremea comuniștilor, se temeau că la un moment dat se va termina „marfa” și nu vor apuca toți din ea.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica