luni, septembrie 16, 2024

Ultima ora

Sport

Mehedinți. Dezbatere publică despre modalitățile de îmbunătățire și accesibilitate a sistemului de parcare

Mehedințenii sunt invitați să participați la o dezbatere publică, în mediul on-line, despre modalitățile de îmbunătățire și accesibilitate a sistemului de parcare.

”Dacă aveți idei și sugestii de modificare a regulamentului de funcționare și acordare a parcărilor de reședință, le așteptăm în comentarii sau pe mail, la adresa: [email protected]”, anunță reprezentanții primăriei.

Până acum, în urma sugestiilor, sunt stabilite următoarele modificări:

Policlinica Buna Vestire Craiova

– Pentru solicitanții cu mașinile înmatriculate în altă localitate sau țară (nu prezintă Certificat de atestare fiscală unde să fie trecută mașina) se depun suplimentar dovadă plata impozitului și decizie de impozitare pentru mașina pe care solicită loc de parcare;

– Locurile de parcare de aprovizionare cu plată pe arterele rutiere se marchează cu semnele Oprirea interzisă cu excepția aprovizionării în intervalul orar 8.00-16.00;

-Locurile de parcare pentru persoanele cu dizabilități pe arterele rutiere se marchează doar după obținerea de către solicitant a avizului poliției rutiere.

De asemenea, există solicitări frecvente de mărire a amenzilor pentru parcarea fără drept a autoturismelor pe locuri alocate sau ce depășesc dimensiunile normale dintr-o parcare de reședință.

Politica