miercuri, septembrie 11, 2024

Ultima ora

Sport

Mehedinți: Conducerea PSD din județ a decis numele noului prefect

Prefectul PNL de Mehedinți, Cristinel Pavel, are zilele numărate pentru că în scurt timp va fi schimbat din funcție cu un prefect PSD, potrivit deciziei politice luate la nivel central de Alianța PSD-PNL-UDMR.  

În acest sens, conducerea Organizației PSD Mehedinți s-a întrunit miercuri, 15 decembrie, în cadrul Consiliului Politic Județean. Astfel, la propunerea președintelui PSD Mehedinți, Aladin Georgescu, s-a votat, în unanimitate, ca Alin Isuf să ocupe funcția de prefect al județului Mehedinți.

„Propunerea pentru funcția de prefect a avut la bază experiența lui Alin Isuf în administrație, integritatea și interesul pentru gestionarea în mod corect a problemelor legate de pandemie și siguranța locuitorilor județului Mehedinți! Am încredere, și prin votul lor, au dovedit și colegii mei că au încredere, că va avea o activitate bună în funcția de prefect!”, a transmis Aladin Georgescu, președintele PSD Mehedinți.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Originar tot din orașul Vânju Mare, Alin Isuf este cunoscut ca un apropiat al liderului PSD Mehedinți, Aladin Georgescu.

În prezent, Alin Isuf ocupă funcția de director executiv al Direcției de Resurse Umane, la Consiliul Județean Mehedinți.

Județul Mehedinți a mai avut un prefect PSD, originar din orașul Vânju Mare. Este vorba de profesorul de fizică Dan Trancotă, care a fost  numit prefect de județ pe vremea guvernului Adrian Năstase. Soția lui Dan Trancotă, Dana Trancotă, ocupă, în prezent, din partea PNL,  postul de inspector școlar general în cadrul Inspectoratului Școlar Județean Mehedinți.

Politica