marți, septembrie 10, 2024

Ultima ora

Sport

Mutu, pin de nervi după înfrângerea cu FCSB: „Nu ne-au lăsat să ridicăm capul”

Adrian Mutu începe să simtă din ce în ce mai multă presiune de când antrenează la Craiova. Echipa lui a înregistrat un nou eșec, de această dată în fața celor de la FCSB, scor 0-1. Trupa din Bănie a jucat destul de rău, dar nici adversarii nu au fost prea străluciți.

La finalul partidei, Adi Mutu nu s-a ferit de cuvinte și a răbufnit la adresa arbitrajului. „Briliantul” consideră că lucrurile ar fi stat altfel dacă arbitrii ar fi tratat jocul într-o altă manieră.

Tactic am stat bine, am închis toate culoarele. În prima repriză, FCSB nu a ajuns la poartă. Penalty-ul a fost foarte ușor acordat, arbitrajul ăsta șmecheresc îl știu și eu, am jucat fotbal atâția ani. Când dai penalty într-un asemenea moment trebuie să fie clar, nu 50-50. A fost un arbitraj șmecheresc, ne-a tăiat toate acțiunile de atac încă de la început. Ăsta e un joc de contact, nu poți juca cu mâinile legate. Cunosc arbitrajul șmecheresc, nu am venit ieri în fotbal. Împotriva noastră au fost date foarte, foarte ușor penalty-urile. Probabil deranjăm, suntem o nou-promovată. Suntem atipici, ne place să jucăm fotbal. Recunosc aceste lucruri, recunosc acest arbitraj și mi se pare ridicol ce se întâmplă. Bine că n-a mai dat un penalty după finalul meciului, să se termine 2-0. Sidibe trebuie să fie supărat doar pe el, putea să dea mai mult. Jucătorii sunt dezamăgiți pentru că și ei își dau seama când un arbitraj e șmecheresc. Nu ne-au lăsat să ridicăm capul. A fost o rușine de arbitraj în seara asta. Nu meritam să câștigăm, dar un rezultat de egalitate era echitabil”, a spus Mutu, după eșecul cu FCSB.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica