duminică, septembrie 15, 2024

Ultima ora

Sport

VIDEO/ Accident cu două victime în comuna Şirineasa

Două persoane au fost rănite într-un accident petrecut pe DJ 677 F, în comuna Şirineasa, din județul Vâlcea. Evenimentul rutier a avut loc miercuri dimineața. O femeie a rămas încarcerată, după ce maşina pe care o conducea s-a răsturnat într-o curte.

Maşina implicată a părăsit partea carosabilă şi s-a răsturnat în curtea unei locuinţe, după ce a făcut praf o anexă din gospodărie. Maşina a suferit daună totală și a fost nevoie de intervenţia pompierilor militari de la Descarcerare.

Potrivit adevarul.ro, o fată în vârstă de 18 ani se afla la volanul mașinii. Soţul ei, de 29 de ani, a scăpat ca prin minune doar cu nişte excoriaţii la nivelul feţei.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Poliţiştii rutieri au intervenit la un accident produs pe DJ 677 F, în comuna Şirineasa, în care un autoturism a părăsit partea carosabilă intrând în curtea unei gospodării. Din impact a rezultat rănirea a două persoane, care au fost transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Nu s-au înregistrat probleme de trafic. Poliţiştii au efectuat cercetări la faţa locului pentru stabilirea situaţiei de fapt”, au transmis reprezentanţii Inspectoratului Judeţean de Poliţie Vâlcea. 

Politica