sâmbătă, septembrie 14, 2024

Ultima ora

Sport

Bătrân din Caracal, găsit de polițiști în albia secată a unui pârâu

Forțele de ordine oltene au găsit, după o noapte întreagă de căutări, un bărbat în vârstă de 64 de ani din Caracal, care ar fi părăsit domiciliul și nu a mai revenit. Fiica sa a fost cea care a anunțat autoritățile, marți seara.

În cele din urmă, olteanul a fost găsit astăzi în apropierea Parcului „Constantin Poroineanu”, în albia secată a unui pârâu.

„La data de 10 august a.c., orele 22:30, o femeie din municipiul Caracal, a sesizat organele de poliţie despre faptul că, tatăl său, un bărbat în vârstă de 64 de ani, a plecat de la domiciliu în jurul orelor 11:00 și nu a mai revenit.

Policlinica Buna Vestire Craiova

La fața locului s-au deplasat imediat polițiștii din cadrul Poliției municipiului Caracal, fiind mobilizate efective sporite.

În cursul zilei de 11 august, în jurul orelor 12.00, bătrânul a fost găsit în albia secată a unui pârâu, în proximitatea Parcului <<Constantin Poroineanu>>, din municipiul Caracal, fiind extras și preluat de un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță Olt și ulterior transportat la Spitalul municipal din localitate”, informează reprezentanții IPJ Gorj.

La activitățile de căutare au participat polițiști din cadrul Poliției municipiului Caracal, jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Olt și lucrători ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență Olt.

Politica