vineri, septembrie 27, 2024

Ultima ora

Sport

Mehedinți. Festivalul Național Concurs de Folclor „Ponoare, Ponoare” a ajuns la ediția a XV-a

În perioada 6-8 august, în comuna Ponoarele este organizată a XV-a ediție a Festivalului Național Concurs de Folclor, „Ponoare, Ponoare”. 

„Primăria comunei Ponoarele, alături de Consiliul Local Ponoarele, vă invită să participați la cea de-a XV-a ediție a Festivalul Național Concurs de Folclor „Ponoare, Ponoare”. În același cadru natural, lângă Podul lui Dumnezeu, vă așteptăm să marcăm încă un eveniment deosebit, așa cum v-am obișnuit, în zilele de 6,7 și 8 august 2021.

Pentru a ne putea bucura de revedere, trebuie să respectăm normele impuse de situația actuală. Pentru aceasta se aplică Ordonanța nr. 730/08.07.2021, prin care este permisă desfășurarea de activități culturale cu respectarea următoarelor norme:

Policlinica Buna Vestire Craiova

-participanții să fie vaccinați anti-COVID;
– să poarte mască de protecție;
– să păstreze distanța socială.
Sunt convins că aceste norme nu vor fi un impediment pentru a putea petrece momente unice împreună”, a declarat primarul Georgică Pătrașcu.

Evenimentul va debuta vineri, 6 august, cu hora satului, unde vor fi prezenți îndrăgiți artiști de muzică populară, acompaniați de „Lăutarii Mehedințiului”, dirijați de Nicolae Drăghia, iar a doua zi, pe data de 7 august, va avea loc parada costumului popular, urmat de ansamblul de dansuri populare „Liliac de la Ponoare”.

Politica